gezinsshoot zwartsluis, gezinsshoot zwolle, fotograaf zwolle, fotoshoot zwolle, fotoshoot zwartsluis, fotoshoot hasselt, fotoshoot meppel, fotograaf meppel, gezinsfotograaf, familiefotograaf, fotograaf overijssel, gezinnen, fotoshoot, evita fotografie, fotoshoot zwartewaterland, fotoshoot genemuiden, fotograaf genemuiden, fotograaf staphorst, fotograaf Rouveen, fotoshoot rouveen, fotoshoot staphorst, fotoshoot steenwijk, fotograaf steenwijk, drenthe, fotograaf drenthe, fotoshoot drenthe

Gezinsshoot Marknesse

Deze gezinsshoot in Marknesse was zo leuk, we hadden afgesproken in het waterloopbos te Marknesse.
Regelmatig kom ik op deze plek om fotoshoots te doen, het waterloopbos is perfect voor een gezinsshoot! Uiteraard doe ik er ook graag andere shoots, kinderen of familieshoots.

Lees verder

Fotograaf Zwartsluis, fotograaf zwartewaterland, fotograaf Hasselt, fotograaf Staphorst, fotograaf Genemuiden, fotograaf Vollenhove, kinderfotograaf, gezinsfotograaf, kinderfotograafzwartsluis, fotograaf beltschutsloot

WAT! Ben je zo duur? Dit zei afgelopen week iemand tegen mij.
Ik schrik daar vaak van, word er onzeker van. Ben ik dan echt zo duur?
Maar deze keer niet, ik voelde me zeker en zei: ‘Ja, het is niet zomaar even met de klant afspreken, naar de locatie toe rijden, foto’s maken, op de laptop zetten en versturen maar..’
Ik dacht na, wat is het dan wel allemaal….

Lees verder

newbornshoot, newborn, newbornshoot zwartsluis, newbornshoot emmeloord, vollenhove, sintjansklooster, peuter, kinderfotografie, kinderfotograaf, kindershoot, zwartsluis, kindershoot zwartsluis

I’m back

Wie mij volgt op de sociale media kanalen kan goed merken dat ik weer terug ben. Héérlijk om weer even lekker bezig te zijn met andere dingen dan met baby’s en een peuter.

Lees verder

Zwangerschap Evita

Het is een poosje geleden dat ik een blog heb geschreven over fotografie of tips of tricks over het fotograferen. Dit keer gaat het over mijzelf, mijn zwangerschap.
Ik merk dat mensen mij nog steeds vinden via facebook, instagram of via mijn website en mij nog steeds willen boeken. Ik kreeg vandaag zelfs weer een aanvraag binnen en dat vind ik zo leuk en geeft me een fijn gevoel!
Lees verder

‘Mijn kinderen willen nooit lachen op de foto’

Dit bovenstaande zinnetje heb ik moeders vaak horen zeggen tegen mij. ‘Ik ben benieuwd, ze willen nooit lachen en willen nooit samen op de foto’ En ‘als ik dan een foto heb is ie bewogen!’
Herkenbaar? 😉

Lees verder..

Moederdagcadeau.
10 mei is het moederdag!

Ken je dat gevoel? Dat je trots bent op je moeder, trots op wie ze is, wat ze doet en voor je heeft gedaan? Ik wel!!
Nu ik ouder ben en moeder ben merk ik hoe zwaar het soms kan zijn.

Laatst heb ik mijn beide ouders op de foto gezet tijdens een loveshoot.
Waardevolle foto’s die niet snel voorkomen! Lees verder..

Wat betekend corona voor mijn fotoshoot?

Heb jij een shoot geboekt bij mij en wil je graag weten wat ik er aan doe en wat jullie er aan kunnen doen om het zo veilig mogelijk te houden voor iedereen?
De studio shoots zijn momenteel tot sowieso 1 juni afgelast. Ik kan de 1,5 meter niet waarborgen in mijn huisstudio en moet met newbornfotografie jullie kindje aanraken. Ik wil alle risico’s zo klein mogelijk houden. Lees verder..

Afgelopen zomer stond ik, samen met mijn man en zoontje van 2 voor de camera van https://manonmollerfotografie.nl/ .
We hadden afgesproken om elkaars gezinnen te fotograferen zodat we van elkaar konden leren. Zij was eerst aan de beurt..

Een paar weken later was ik aan de beurt, wat spannend zeg!!
Lees verder..

Ik krijg vaak de vraag van klanten, wat trek ik aan tijdens de shoot?

Daarom een blog over wat je het beste aan kan doen.
Als eerste, trek kleren aan waar jij je lekker en zelfverzekerd in voelt.
Happy feeling = happy foto’s!
Hier een aantal tips:
1. Probeer drukke prints, grote logo’s of opvallende letters/cijfers te vermijden. Deze neemt de aandacht weg van de foto en dat is jammer.
2. Kies een tijdloze look. Zo vind je de foto’s over een paar jaar ook nog leuk.
Lees verder

newbornshoot zwartsluis, fotograaf zwartsluis, newbornshoot zwolle, fotograaf zwolle, newbornshoot meppel, fotograaf meppel, fotograaf hasselt, fotograaf hasselt

Afgelopen weekend mocht ik een newbornshoot in Zwartsluis doen, mijn eigen woonplaats.
Heel handig want ik kon er lopend heen. Het was niet zomaar een newbornshoot, het was een newbornshoot van mijn eigen lieve kleine newborn nichtje, Lina!

Hoe ging de shoot?

Lees verder