He, wat leuk dat je bij mij komt kijken

Mijn naam is Evita, moeder, vrouw, pedagogisch medewerker en fotograaf.
Ik ben Evita Fotografie gestart omdat ik het onwijs leuk vind om jou, je gezin, je kinderen, je newborn of bruiloft vast te leggen!
Het tofste van mijn werk als fotograaf vind ik, dat als kinderen zich eenmaal op hun gemak voelen bij mij, ze me komen knuffelen, high five komen geven, verhalen vertellen over hoe het huis er uit ziet en zo krijg ik de mooiste foto’s! De reacties van ouders wanneer ze foto’s gezien hebben (vooral de moeders), geven mij een enorme positieve boost en drive om nog meer ouders blij te maken! ♡

Mijn stijl

Ik hou van warme – zachte en lichte foto’s met pure emoties.
Door middel van opdrachtjes en vragen probeer ik jullie zo echt op de foto te krijgen.
Dit zie je dan ook terug in mijn foto’s!

Lief, Kindvriendelijk & vrolijk

Naast fotograaf ben ik moeder van een zoontje van 2,5 en werk ik als pedagogisch medewerker in de kinderopvang en op de buitenschoolse opvang. Ik heb het onwijs naar mijn zin hier, kinderen die zo onbevangen kunnen zijn en onbezorgd. Blikken van kinderen die veel zeggen zonder woorden en juist die blikken wil ik vastleggen!
Door mijn werkervaringen weet ik hoe kinderen kunnen zijn; ze hebben er geen zin in, zijn heel verlegen of juist heel uitbundig, met alle eigenschappen heb ik inmiddels ervaring en kan hier dan ook gemakkelijk op inspelen.
Ik probeer er voor te zorgen dat het kind zich op zijn gemak voelt bij mij. Ik observeer eerst even en speel daar dan op in.
Op spelenderwijs betrek ik de kinderen bij het maken van de foto.

Wie krijg je als je Evita boekt?

Je krijgt een geduldige, sociale en kindvriendelijke fotograaf die van alles uit de kast trekt om de kinderen leuk op de foto te krijgen.
Samen overleggen we wat jij prettig vind om op de foto te gaan en hier denk ik héél graag in mee!
Ik maak op een ontspannen manier foto’s en stel jullie je op je gemak!

Zie ik jou/jullie snel voor mijn lens?
Liefs, Evita